TUI BLUE Jardin Tropical – Tui Last Minutes

0,00

Artikelnummer: 02833 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar TUI BLUE Jardin Tropical gelegen in Costa Adeje, Tenerife in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

TUI BLUE Jardin Tropical

Dit hotel is al jaren een van de toppers van Tenerife en in het najaar van 2016 werd het opgewaardeerd naar het TUI BLUE concept. Hier mag je je dan ook verwachten aan een fantastische vakantie waar niets aan het toeval wordt overgelaten. Aan animatie geen gebrek, het Edutainment programma biedt zowel actieve, ontspannende als creatieve activiteiten voor alle leeftijden. Natuurlijk blijft de uitstekende keuken een hoofdrol spelen. Niet alleen de buffetten zijn rijk, verzorgd, vers en divers, ook in de à-la-carterestaurants is het genieten op uitzonderlijk hoog niveau. De subtropische tuin met vele planten, bougainvilles en palmen en het gehele concept geven het hotel een exotisch tintje en zorgen voor een ontspannen sfeer. TUI BLUE Jardin Tropical belooft niets minder dan heerlijke momenten, ontspanning, welzijn en service.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

TUI BLUE Jardin Tropical is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad