Tui Magic Life Africana – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.8 in Tunesië vasteland. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Tui Magic Life Africana hotel.

Artikelnummer: 1f87a3f9a905 Categorie: Tag:

Beschrijving

Verzorgde animatie, een goedgevuld sportprogramma en gevarieerde buffetten All In… dat is de meerwaarde bij TUI MAGIC LIFE Africana. Deze club nestelt zich in de mooiste tuin van Tunesië en geeft uit op een fraai zandstrand. Een geliefde vakantiestek bij singles, koppels en families.

TUI MAGIC LIFE PROFIEL

Families Highlight
Koppels Plus
Singles & vrienden Pure
Party Plus
Relax & wellness Plus
Tennis Pure
Fitness Plus
Watersporten Highlight
Minivoetbal Plus
Beachvolley Plus

Meer details over wat je mag verwachten, vind je hier

Tui Magic Life Africana – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Tunesië vasteland, All Inclusive in 8.8 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Tui Magic Life Africana: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Tui Magic Life Africana. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Tui Magic Life Africana is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Tunesië.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Tui Magic Life Africana hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2018-01-23 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Tui Magic Life Africana hotel komt gemiddeld uit op € 529.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Hammamet Yasmine!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs