Tui Sensatori Resort Ibiza – 11 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 11 dagen op reis naar het mooie 8.7 in Ibiza. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Tui Sensatori Resort Ibiza hotel.

Artikelnummer: 9fe97fff97f0 Categorie: Tag:

Beschrijving

Hier zal het de hedendaagse genieter aan niks ontbreken! De hippe Beach Club, het spacentrum, het ‘adults only’ zwembad of de vele familiehoekjes… dit hotel heeft een plekje voor iedereen! En wil je na een dag vol animatie of heerlijk genieten je smaakpapillen verwennen, dan is er nog de prima keuken met maar liefst 6 restaurants. De kinderspeelruimte, sportfaciliteiten, 2 zwembaden, het kinderbad, het babybad, het pan-Amerikaans restaurant, bar en het spacentrum liggen in ‘The Retreat’, op 500 m van het resort (transfer inbegrepen).

Ontdek TUI SENSATORI.

Tui Sensatori Resort Ibiza – 11 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Ibiza, All Inclusive in 8.7 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 11 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Tui Sensatori Resort Ibiza: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Tui Sensatori Resort Ibiza. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Tui Sensatori Resort Ibiza is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Tui Sensatori Resort Ibiza hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-10-07 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 11 dagen in het Tui Sensatori Resort Ibiza hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Cala Tarida!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs