TUI SENSIMAR Bavaro – Tui Last Minutes

0,00

Artikelnummer: 09440 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar TUI SENSIMAR Bavaro gelegen in Bavaro, Punta Cana in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

TUI SENSIMAR Bavaro

Dit kidsvrije resort in Punta Cana geniet van een droomligging vlak aan het prachtige strand van Macao. Dit hotel is enkel voor volwassenen vanaf 18 jaar en staat garant voor heerlijk ontspannen in het aards paradijs. Het vormt één resort met Riu Republica, waar de meeste faciliteiten en restaurants zich bevinden. Maar exclusief voor dit hotel is er restaurant ‘Culinarium’ en op-en-top genieten aan het zwembad met chill-out zone!
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

TUI SENSIMAR Bavaro is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad