Tui Sensimar Insula Alba Resort & Spa – 9 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 9 dagen op reis naar het mooie 8.9 in Kreta-Heraklion. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Tui Sensimar Insula Alba Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 6fbb698655e6 Categorie: Tag:

Beschrijving

‘Insula Alba’, Latijns voor ‘het Witte Eiland’. Een passende naam voor dit luxueuze 5*-hotel waar de witte kleur overheerst. Op dit ‘Witte Eiland’ verblijf je in moderne kamers in minimalistische stijl en kom je helemaal tot rust dankzij de ontspannen sfeer en de hoogstaande service en faciliteiten. Ook het element water speelt hier een belangrijke rol, met o.a. een zwembad dat als een lagune doorheen het domein loopt en waartoe je directe toegang hebt vanuit de swim-upkamers, die wij zeer aanbevelen. Of wat denk je van een verblijf in een kamer met privézwembad?

Ontdek TUI SENSIMAR.

Tui Sensimar Insula Alba Resort & Spa – 9 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kreta-Heraklion, Halfpension in 8.9 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 9 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Tui Sensimar Insula Alba Resort & Spa: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Tui Sensimar Insula Alba Resort & Spa. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Tui Sensimar Insula Alba Resort & Spa is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Tui Sensimar Insula Alba Resort & Spa hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-26 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 9 dagen in het Tui Sensimar Insula Alba Resort & Spa hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Analipsi!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs