Tui Sensimar Los Gigantes – Tenerife – TUI Last Minute

Ga voor minstens 9 dagen op reis naar het mooie 8.4 in Tenerife. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Tui Sensimar Los Gigantes hotel.

Artikelnummer: 12a1d073d5ed Categorie: Tag:

Beschrijving

Weg van alle drukte geniet je in dit serene en moderne viersterrenhotel van een ontspannen sfeer. Een massage voor 2, relaxen op het zonneterras met Balinese bedden (betalend), je laten verwennen in het spacentrum, een romantische maaltijd met zeezicht… In dit prachtige decor beleef je met z’n tweetjes een heerlijk ontspannende vakantie. In de winter is dit hotel heel geliefd bij een ouder publiek.

Tui Sensimar Los Gigantes – Tenerife – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Tenerife, Halfpension in 8.4 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 9 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Tui Sensimar Los Gigantes: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Tui Sensimar Los Gigantes. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Tui Sensimar Los Gigantes is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Tui Sensimar Los Gigantes hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 4 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 9 dagen in het Tui Sensimar Los Gigantes hotel komt gemiddeld uit op € 1149.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Los Gigantes!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs