Vidamar Resorts Madeira – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.6 in Madeira. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Vidamar Resorts Madeira hotel.

Artikelnummer: 0044deeec43d Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit vijfsterrenresort ligt op een sublieme locatie tegenover zee, en daar speelt de architectuur van het gebouw handig op in. De vele glasramen halen het prachtige uitzicht naar binnen en gunnen elke kamer minstens lateraal zeezicht! Het interieur is modern, luxueus en zelfs een tikje design. Twee panoramische liften brengen je naar een spectaculair zwembadencomplex waar je heerlijk kan relaxen. En ook in het spacentrum kom je heerlijk op adem, of je nu kiest voor een beautybehandeling, sauna of massage.

Vidamar Resorts Madeira – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Madeira, Halfpension in 8.6 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Vidamar Resorts Madeira: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Vidamar Resorts Madeira. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Vidamar Resorts Madeira is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Portugal.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Vidamar Resorts Madeira hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-09 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Vidamar Resorts Madeira hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Funchal!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs