Viva Wyndham Dominicus Beach – Tui Last Minutes

1397,00

Artikelnummer: 09414 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Viva Wyndham Dominicus Beach gelegen in Bayahibe, Punta Cana in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Viva Wyndham Dominicus Beach

Een toffe vakantie verzekerd in dit clubhotel! Viva Wyndham Dominicus Beach ligt pal aan het uitgestrekte strand en heeft alles in huis om actieve vakantiegangers te bekoren. Knusse kamers of gezellige bungalows, maar liefst vijf à-la-carterestaurants, een uitgebreid sportaanbod en aanstekelijke animatie… het is er allemaal en dit met een aantrekkelijk prijskaartje! De standaard- en promokamers zijn eerder eenvoudig ingericht. Voor het avondmaal kan je ook terecht in de 3 à-la-carterestaurants in zusterhotel Viva Wyndham Dominicus Palace.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Viva Wyndham Dominicus Beach is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad