Vivanta By Taj – Bentota – 8 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 8 dagen op reis naar het mooie 10.0 in Sri Lanka. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Vivanta By Taj – Bentota hotel.

Artikelnummer: 7e7be978afdb Categorie: Tag:

Beschrijving

De troef van dit prachtige vijfsterrenhotel is ongetwijfeld zijn mooie ligging. Het werd gebouwd op een kleine heuvel aan een van de mooiste stranden van de zuidwestkust van Sri Lanka. In de tropische tuin is het aangenaam vertoeven aan het mooie landschapszwembad en je geniet er van een heerlijk uitzicht over de zee en het langgerekte strand. Je verblijft er in moderne kamers en ontdekt er een bruisende energie in de gemeenschappelijke ruimtes, de restaurants, het spacentrum… Bewonder het massief houten plafond in de lobby en de ‘postkaart’ uitzichten op de blauwe Indische Oceaan. Dit oord weerspiegelt de sfeer van Sri Lanka.

Vivanta By Taj – Bentota – 8 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Sri Lanka, Ontbijt in 10.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 8 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Vivanta By Taj – Bentota: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Vivanta By Taj – Bentota. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Vivanta By Taj – Bentota is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Sri Lanka.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Vivanta By Taj – Bentota hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2018-01-17 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 8 dagen in het Vivanta By Taj – Bentota hotel komt gemiddeld uit op € 1369.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Bentota!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs