VOI Vila Do Farol Resort – Tui Last Minutes

0,00

Artikelnummer: 26878 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar VOI Vila Do Farol Resort gelegen in Santa Maria, Sal – Cabo Verde – Kaapverdië in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

VOI Vila Do Farol Resort

Wakker worden met het geruis van de zee, zalig toch? VOI Vila Do Farol Resort ligt vlak aan een prachtig, wit zandstrand gevolgd door het kristalheldere zeewater. Wil je lekker relaxen of liever wat afkoelen? De ligzetels zijn ideaal om even te ontspannen en het zwembad nodigt je uit voor een verfrissende duik. De eenvoudige kamers liggen verspreid in bungalows in de tropische en kleurrijke tuin. Dit hotel behoort tot een Italiaanse keten dus is de animatie en het eten overwegend Italiaans.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

VOI Vila Do Farol Resort is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad