Westin Soma Bay Golf & Spa – Tui Last Minutes

0,00

Artikelnummer: 16030 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Westin Soma Bay Golf & Spa gelegen in Soma Bay, Hurghada in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Westin Soma Bay Golf & Spa

Hotel Westin Soma Bay Golf & Spa is het voormalige La Residence des Cascades. Golfers kunnen zich hier uitleven op het 18 holes Championship golfterrein en het 9 holes Challenge golfterrein, beide ontworpen door de befaamde Gary Player. Je krijgt er een ongelooflijk zicht over de groene fairway die fel contrasteert met de ruwe woestijn en het helderblauwe zeewater. Niet alleen golfers beleven hier hun droom, ook liefhebbers van wellness worden verwend. Het thalassocentrum biedt uitstekende behandelingen en is een van de grootste in de streek. Voeg daarbij de sportmogelijkheden, de gezellige bars en restaurants en je vakantie kan niet meer stuk.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Westin Soma Bay Golf & Spa is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad