Xperience Kiroseiz Resort – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 5.2 in Sharm El Sheikh. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Xperience Kiroseiz Resort hotel.

Artikelnummer: 9274a5a0ee87 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit eenvoudige maar leuke resort is de uitgelezen plek voor families op zoek naar zon en waterpret. Het aquapark biedt vertier voor jong en oud, en ook aan het privéstrand is het heerlijk relaxen. Het personeel ontvangt je in alle gastvrijheid. Het hotel bestaat uit twee gedeeltes. Verblijf je in het gedeelte Xperience Kiroseiz Premier, dan heb je toegang tot alle faciliteiten van Xperience Kiroseiz Resort. Bij verblijf in Xperience Kiroseiz Resort kan je geen gebruik maken van de faciliteiten van het Premier-gedeelte.

Xperience Kiroseiz Resort – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Sharm El Sheikh, All Inclusive in 5.2 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Xperience Kiroseiz Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Xperience Kiroseiz Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Xperience Kiroseiz Resort is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Egypte.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Xperience Kiroseiz Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2017-12-03 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Xperience Kiroseiz Resort hotel komt gemiddeld uit op € 449.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Naama Bay!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs