Zafiro Palace Alcudia (ontbijt) – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 9.0 in Mallorca. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Zafiro Palace Alcudia (ontbijt) hotel.

Artikelnummer: 36ac8e558ac7 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zafiro Palace Alcudia is een nieuw luxehotel op een boogscheut van het strand van Alcudia en bezorgt families met kinderen een aangename vakantie in alle comfort. De juniorsuites en suites zijn modern en stijlvol ingericht en één voor één aangepast aan de eisen van de hedendaagse genieter. Genieten, dat doe je ook in het spacentrum dat meteen komaf maakt met alle zorgen. Zorgen, die zijn er ook niet, want de uitstekende service zorgt ervoor dat je nergens aan hoeft te denken. Hier verblijf je in kamer & ontbijt.

Zafiro Palace Alcudia (ontbijt) – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Mallorca, Ontbijt in 9.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Zafiro Palace Alcudia (ontbijt): Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Zafiro Palace Alcudia (ontbijt). Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Zafiro Palace Alcudia (ontbijt) is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Zafiro Palace Alcudia (ontbijt) hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-22 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Zafiro Palace Alcudia (ontbijt) hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Alcudia!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs