Zanzibar Serena Hotel – Zanzibar – TUI Last Minute

Ga voor minstens 14 dagen op reis naar het mooie in Zanzibar. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Zanzibar Serena Hotel hotel.

Artikelnummer: df1dd8b2f159 Categorie: Tag:

Beschrijving

Tijdloze klasse in een elegant decor in het hartje van het historische Stone Town en direct aan zee. De koloniale bouwstijl maakt van Zanzibar Serena Hotel een sfeervol vakantieadres. Exclusief dineren doe je in het openluchtrestaurant: het uitzicht op de baai is verbluffend mooi!

Zanzibar Serena Hotel – Zanzibar – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Zanzibar, Ontbijt in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 14 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Zanzibar Serena Hotel: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Zanzibar Serena Hotel. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Zanzibar Serena Hotel is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Tanzania.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Zanzibar Serena Hotel hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 5 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 14 dagen in het Zanzibar Serena Hotel hotel komt gemiddeld uit op € 2759.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Stone Town!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs