Zaton Holiday Resort – Kroatië – TUI Citytrip & Autovakanties

Ga voor minstens Kroatië dagen op reis naar het mooie in . Geniet er van een sterren verblijf in het Zaton Holiday Resort hotel.

Artikelnummer: 882c8ea84c89 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Dit mooie en kwaliteitsvolle vakantieresort met huisjes, appartementen en camping, biedt alle ingrediënten voor een leuke vakantie met het hele gezin: een kindvriendelijk strand, groot zwembadcomplex, uitgebreide animatie en gezellige winkelstraat. Je verblijft er in huisjes in Dalmatische stijl die in de schaduw van een dennenbos gelegen zijn. Tip voor fuifnummers: één van de grootste discotheken in Dalmatië, de Saturnus, ligt vlak bij dit indrukwekkende domein (geen geluidshinder voor de residenten).

Zaton Holiday Resort – Kroatië – Bezienwaardigheden

Een last minute naar , in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor Kroatië dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal als autovakantie of voor wie op citytrip wenst te gaan

Zaton Holiday Resort: Ideaal voor een citytrip of autovakantie

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Zaton Holiday Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Zaton Holiday Resort is een erg aantrekkelijk sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van .

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Zaton Holiday Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een  sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor Kroatië dagen in het Zaton Holiday Resort hotel komt gemiddeld uit op € 0.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in !

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Voorbeeld Duur

Voorbeeld Prijs