Adrián Hoteles Jardines de Nivaria – Tui Last Minutes

1326,00

Artikelnummer: 02926 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Adrián Hoteles Jardines de Nivaria gelegen in Costa Adeje, Tenerife in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

Dit prachtige hotel is een oase van rust, luxe en elegantie. Vele gasten komen hier jaarlijks terug voor de uitstekende keuken en de vriendelijke en persoonlijke service. Andere troeven zijn de grote tuinen, de zwembaden, de gezellige en luxueuze kamers en het spacentrum waar alle stress van je schouders glijdt… In de zomer van 2016 werden alle kamers, de zwembaden, de restaurants en het spacentrum vernieuwd!
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad