Rixos Bab Al Bahr – Tui Last Minutes

2048,00

Artikelnummer: 27274 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Rixos Bab Al Bahr gelegen in Ras Al Khaimah, Dubai/Abu Dhabi in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Rixos Bab Al Bahr

Wat dit hotel zo bijzonder maakt? Allereerst de betoverende ligging op het schiereiland Marjan. Een paradijs om in te vertoeven. En heb je die All Inclusive formule al gezien? Zalig om zien is het hoeveel restaurants er zijn inbegrepen! Zin in steak, in vis, in Italiaans, in burgers…? Je probeert gewoon elke dag iets anders uit. Dit hotel heeft heel wat in petto voor families: activiteiten in overvloed, en kamers op maat met 2 badkamers en 2 slaapkamers.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Rixos Bab Al Bahr is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad