AHG Marine Club Beach Resort – Tui Last Minutes

0,00

Artikelnummer: 27035 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar AHG Marine Club Beach Resort gelegen in Sal Rei, Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

AHG Marine Club Beach Resort

Dankzij de rustige ligging vlak aan het strand en de authentieke en sfeervolle inrichting heb je de mogelijkheid om à volonté te relaxen in AHG Marine Club Beach Resort. Bovendien ligt het stadje Sal Rei op loopafstand zodat je ook een vleugje couleur locale kan meepikken. Een ideaal hotel voor een ontspannen vakantie met een snuifje cultuur. Het hotel is tegen een heuvel gebouwd waardoor het niet aan te raden is voor gasten die slecht ter been zijn. De eigenaar van Marine Club komt uit Italië. Dat betekent pasta’s en dolci op het menu, maar ook overwegend Italiaanse animatie, Italiaans als voertaal en veel Italiaanse gasten.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

AHG Marine Club Beach Resort is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad