Hilton Dubai Jumeirah – Tui Last Minutes

2227,00

Artikelnummer: 27283 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Hilton Dubai Jumeirah gelegen in Dubai, Dubai/Abu Dhabi in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Hilton Dubai Jumeirah

Als één van de weinige hotels in Dubai met een privéstrand, is het Hilton Dubai Jumeirah een grote kanshebber op je lijstje met favoriete vakantieadressen. Team Hilton legt alvast een comfortabel kussen op je ligzetel klaar voor als je over de golven van de Perzische Golf tuurt. Kijk, daar is Palm Jumeirah! Je vindt er ook de BiCe Sky Bar op de tiende verdieping. De bar heeft een spectaculair uitzicht op zee. Dit hotel ligt tussen alle hotspots van Dubai.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Hilton Dubai Jumeirah is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad