Albatros Sea World – 12 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 12 dagen op reis naar het mooie 8.9 in Marsa Alam. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Albatros Sea World hotel.

Artikelnummer: efee1278c617 Categorie: Tag:

Beschrijving

Albatros Sea World opende zijn deuren in juni 2018 en zet waterpret voor de hele familie op de eerste plaats: een ruime keuze aan zwembaden, gratis toegang tot het aquapark met glijbanen en waterspelletjes en dan ook nog eens een ligging pal aan het strand. En ook op het droge is het genieten, want met een uitgebreide wellness, ruime kamers en verschillende restaurants word je op alle vlakken in de watten gelegd.

Albatros Sea World – 12 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Marsa Alam, All Inclusive in 8.9 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 12 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Albatros Sea World: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Albatros Sea World. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Albatros Sea World is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Egypte.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Albatros Sea World hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-09-17 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 12 dagen in het Albatros Sea World hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in El Quseir!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs