Apsara Beachfront Resort And Villa – 14 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 14 dagen op reis naar het mooie 9.0 in Phuket. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Apsara Beachfront Resort And Villa hotel.

Artikelnummer: e7707ca4606e Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit resort bestaat uit twee delen: Villa’s Apsara en het Apsara Beachfront Resort. Kies je voor de riante villa’s met privézwembad of voor de moderne kamers bij het Apsara Resort? Voor het comfort maakt het niet uit, dat vind je bij beiden. Plons in een van de zwembaden. Geniet van een smaakvol diner in een van de drie restaurants. En na een heerlijke massage in de spa, kom je helemaal tot rust. Dit is genieten!

Apsara Beachfront Resort And Villa – 14 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Phuket, Ontbijt in 9.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 14 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Apsara Beachfront Resort And Villa: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Apsara Beachfront Resort And Villa. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Apsara Beachfront Resort And Villa is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Thailand.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Apsara Beachfront Resort And Villa hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-11-03 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 14 dagen in het Apsara Beachfront Resort And Villa hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Khao Lak!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs