Aquila Porto Rethymno – 10 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 10 dagen op reis naar het mooie 8.4 in Kreta-Chania. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Aquila Porto Rethymno hotel.

Artikelnummer: e3752bd232f5 Categorie: Tag:

Beschrijving

Modern, verfijnd en luxueus. Dat zijn de drie sleutelwoorden van dit schitterende hotel aan de promenade langs het water en een mooi en groot zandstrand met Blauwe Vlag. Met zijn unieke ligging is Aquila Porto Rethymno het adres bij uitstek om het rustgevende van een verblijf aan zee te combineren met de levendigheid van de oude stad vlakbij. Het hotel is vooral geschikt voor volwassenen, minder voor families. Excellente service en lekkere keuken. Ook mogelijk met uitgebreide All In!

Aquila Porto Rethymno – 10 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kreta-Chania, Halfpension in 8.4 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 10 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Aquila Porto Rethymno: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Aquila Porto Rethymno. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Aquila Porto Rethymno is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Aquila Porto Rethymno hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-09-26 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 10 dagen in het Aquila Porto Rethymno hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Rethymnon!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs