Avra Imperial Hotel – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.7 in Kreta-Chania. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Avra Imperial Hotel hotel.

Artikelnummer: 336e4fcc43c1 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit grootse en luxueuze complex is het paradepaardje van Chania en omstreken! Het ligt vlak bij het lange strand van Kolymbari en bestaat uit twee delen die door een loopbrug met elkaar verbonden zijn. Je verblijft er in ruime en heel moderne kamers, waarvan sommige met gemeenschappelijk of privézwembad, en je hebt er een ruime keuze aan restaurants en faciliteiten. Het enorm grote zwembad met swim-upbar en glazen zwembadrand is de eyecatcher in dit trendy hotel.

Avra Imperial Hotel – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kreta-Chania, Halfpension in 8.7 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Avra Imperial Hotel: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Avra Imperial Hotel. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Avra Imperial Hotel is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Avra Imperial Hotel hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-11 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Avra Imperial Hotel hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Kolymbari!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs