Be Live Experience Lanzarote Beach – 11 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 11 dagen op reis naar het mooie 8.0 in Lanzarote. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Be Live Experience Lanzarote Beach hotel.

Artikelnummer: 03255088ed63 Categorie: Tag:

Beschrijving

Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach is geschikt voor koppels die rustig willen zonnebaden aan het zwembad, alsook voor families. Dit hotel geniet een uitstekende ligging: vlak bij het Las Cucharas-strand dat populair is bij de windsurfers en op slechts 2 minuten wandelen van het Pueblo Marinero-plein met winkeltjes, bars en restaurants.

Be Live Experience Lanzarote Beach – 11 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Lanzarote, All Inclusive in 8.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 11 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Be Live Experience Lanzarote Beach: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Be Live Experience Lanzarote Beach. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Be Live Experience Lanzarote Beach is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Be Live Experience Lanzarote Beach hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2017-12-09 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 11 dagen in het Be Live Experience Lanzarote Beach hotel komt gemiddeld uit op € 1049.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Costa Teguise!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs