Citadel Azur Resort – Tui Last Minutes

935,00

Artikelnummer: 16032 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Citadel Azur Resort gelegen in Sahl Hasheesh, Hurghada in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Citadel Azur Resort

Vijfsterrenhotel met een unieke architectuur en een rustige ligging aan het strand van Sahl Hasheesh. Een niet te evenaren onderwaterwereld en de oneindige schoonheid van de Rode Zee zorgen voor een mooie omgeving, dit is dan ook de plaats bij uitstek voor snorkelaars. Het hotel zelf, opgetrokken met natuurlijke stenen en koralen, is gebouwd tegen een heuvel en vormt zo een geheel met de natuur. Verder heb je de keuze uit diverse restaurants en verblijf je steeds in een ruime kamer met zeezicht.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Citadel Azur Resort is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad