ClubHotel Riu Bachata – Tui Last Minutes

1442,00

Artikelnummer: 09682 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar ClubHotel Riu Bachata gelegen in Puerto Plata, Santo Domingo – Samana in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

ClubHotel Riu Bachata

Van de 2 ClubHotels in het Riu Puerto Plata Resort is Riu Bachata het meest recente. Ook op culinair gebied word je hier verwend en bovendien kan je steeds terecht in ClubHotel Riu Merengue. De regio van Puerto Plata / Bahía Maimón wordt aangevlogen via de luchthaven van Santo Domingo. Je houdt daarom best rekening met een lange transfer van ongeveer 4 uur. Hier komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

ClubHotel Riu Bachata is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad