Clubhotel Riu Oliva Beach Resort – 10 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 10 dagen op reis naar het mooie 8.7 in Fuerteventura. Geniet er van een 3 sterren verblijf in het Clubhotel Riu Oliva Beach Resort hotel.

Artikelnummer: 5abdf8b8520b Categorie: Tag:

Beschrijving

Kindvriendelijk en gezellig strandhotel van de gekende Riu-keten. In de fantastische miniclub beleven kinderen de vakantie van hun leven. Ook koppels die houden van een clubsfeer genieten hier van een leuke vakantie. Rondom dit ClubHotel ligt een duinengebied met een prachtig fijnzandstrand. Ideaal voor wie houdt van luieren en kuieren op het strand. En heb je zin in wat actie, dan heeft het geweldige animatieteam altijd wel iets in petto!

Clubhotel Riu Oliva Beach Resort – 10 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Fuerteventura, All Inclusive in 8.7 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 10 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Clubhotel Riu Oliva Beach Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Clubhotel Riu Oliva Beach Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Clubhotel Riu Oliva Beach Resort is een erg aantrekkelijk 3 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Clubhotel Riu Oliva Beach Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2017-11-29 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 10 dagen in het Clubhotel Riu Oliva Beach Resort hotel komt gemiddeld uit op € 899.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Corralejo!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs