Cornelia De Luxe Resort – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 9.2 in Turkse Riviera – Antalya. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Cornelia De Luxe Resort hotel.

Artikelnummer: b71db38e48ca Categorie: Tag:

Beschrijving

Dankzij de uitgebreide All In kan je de hele dag door genieten van overheerlijke maaltijden en tussendoortjes. Ook op het gebied van service kom je niets te kort en daar weten ze in het spacentrum alles van. Men maakt er uitsluitend gebruik van biologische producten, wat bijdraagt tot een meer ontspannen spa-ervaring. Het uitgestrekte zwembadenpark en het mooie zandstrand zijn ook zeker het vermelden waard.

Cornelia De Luxe Resort – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Turkse Riviera – Antalya, All Inclusive in 9.2 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Cornelia De Luxe Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Cornelia De Luxe Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Cornelia De Luxe Resort is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Turkije.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Cornelia De Luxe Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-11 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Cornelia De Luxe Resort hotel komt gemiddeld uit op € 1079.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Belek!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs