Grand Bahía Príncipe El Portillo – Tui Last Minutes

1505,00

Artikelnummer: 09614 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Grand Bahía Príncipe El Portillo gelegen in Samaná-Las Terrenas, Santo Domingo – Samana in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Grand Bahía Príncipe El Portillo

Zon, zee, strand. Dat op een bedje van groene natuur en prachtige tuinen en je krijgt het decor van Grand Bahía Príncipe El Portillo. Het ligt aan een magnifiek fonkelend strand en is gebouwd in vrolijke kleuren. De kamers zijn er ruim, licht, comfortabel en voorzien van een vleugje romantiek. Een uitstekende plaats om volledig tot rust te komen in een geweldige tropische omgeving, te genieten van heerlijke à-la-cartegerechten of om je te wagen aan een van de vele sporten dankzij het uitgebreide All Inclusive programma. Hier komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf. Je dient rekening te houden met een lange transfer tussen de luchthaven en het hotel.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Grand Bahía Príncipe El Portillo is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad