Grand Bahia Principe San Juan – Tui Last Minutes

1412,00

Artikelnummer: 09620 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Grand Bahia Principe San Juan gelegen in Rio San Juan, Santo Domingo – Samana in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Grand Bahia Principe San Juan

Welkom in Grand Bahia Principe San Juan, waar je even ontsnapt uit de dagelijkse sleur. Waar je omringd wordt door vrolijke mensen en waar het strand je heerlijk doet wegdromen. Dit aangename clubhotel is rustig gelegen en er is meer dan genoeg te doen om je dagen te vullen. Ideaal voor een ontspannende vakantie in Dominicaanse stijl. Hier komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf. Je dient rekening te houden met een lange transfer van ongeveer 4 uur tussen de luchthaven en het hotel.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Grand Bahia Principe San Juan is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad