Grifid Vistamar – 10 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 10 dagen op reis naar het mooie 8.9 in Varna – Goudkust. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Grifid Vistamar hotel.

Artikelnummer: 9596fef7e290 Categorie: Tag:

Beschrijving

Hotel Grifid Vistamar ligt direct aan de levendige promenade en het mooie zandstrand van Golden Sands. Het hotel werd tijdens de winter van 2018/2019 grotendeels gerenoveerd. het hoofdrestaurant, de à-la-carterestaurants, de lobby, de zwembaden en een groot aantal kamers ondergingen de renovatie. Mede dankzij de Adults Only-zones (16+) is het hotel geschikt voor koppels. Maar ook families zullen hier een aangenaam verblijf tegemoet gaan. Kortom, een uitstekende keuze voor een kwalitatieve strandvakantie waarbij je geniet van een uitstekende service.

Grifid Vistamar – 10 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Varna – Goudkust, All Inclusive in 8.9 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 10 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Grifid Vistamar: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Grifid Vistamar. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Grifid Vistamar is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Bulgarije.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Grifid Vistamar hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-09 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 10 dagen in het Grifid Vistamar hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Golden Sands!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs