Guayarmina Princess – Tenerife – TUI Last Minute

Ga voor minstens 14 dagen op reis naar het mooie 8.2 in Tenerife. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Guayarmina Princess hotel.

Artikelnummer: 2bc8ae25856b Categorie: Tag:

Beschrijving

De imposante architectuur en indrukwekkende inkomhal van dit klassehotel zullen je aangenaam verrassen. Je voelt meteen dat je hier een heerlijke vakantie te wachten staat. In dit mooie decor is ontspannen dan ook de boodschap. Ronddobberen in de zwembaden, genieten van het panoramische uitzicht vanop het zonneterras, een partijtje squash… En als niet te versmaden extraatje bereik je de promenade en het prachtige strand van Fañabe gemakkelijk via 2 liften.

Guayarmina Princess – Tenerife – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Tenerife, Halfpension in 8.2 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 14 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Guayarmina Princess: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Guayarmina Princess. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Guayarmina Princess is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Guayarmina Princess hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 4 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 14 dagen in het Guayarmina Princess hotel komt gemiddeld uit op € 2539.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Costa Adeje!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs