Jolie Ville Kings Island Hotel and Spa – Tui Last Minutes

812,00

Artikelnummer: 16258 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Jolie Ville Kings Island Hotel and Spa gelegen in Luxor, Luxor in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Jolie Ville Kings Island Hotel and Spa

Een schiereilandje in de Nijl, perfect om even aan alle drukte te ontsnappen. Maar niet zonder de schatten van het eeuwenoude Egypte te ontdekken, want het centrum en de tempels van Luxor en Karnak liggen op slechts enkele kilometers. Het hotel wordt omgeven door een prachtig park en het landschapszwembad lijkt wel over te gaan in de Nijl. Hier geniet je van de natuur en de rust op een boogscheut van stad.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Jolie Ville Kings Island Hotel and Spa is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad