Luxury Bahia Principe Samana – Tui Last Minutes

1776,00

Artikelnummer: 09696 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Luxury Bahia Principe Samana gelegen in Samaná-Las Galeras, Santo Domingo – Samana in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Luxury Bahia Principe Samana

Een kleinschalig luxehotel in het zuiden van Samaná, aan de baai van Samaná met enkel volwassenen? Eén adres: Luxury Bahia Principe Samana! Hier gaat een uitstekende keuken hand in hand met een persoonlijke service die niets te wensen over laat. Er is genoeg goudkleurig zand om je zorgen in te begraven en genoeg turkoois water om je stress te verdrijven, zodat alleen nog een ontspannende vakantie kan overblijven. Hier komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf. Je dient rekening te houden met een lange transfer tussen de luchthaven en het hotel.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Luxury Bahia Principe Samana is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad