Meliá Dunas Beach Resort & Spa – Sal – Cabo Verde – Kaapverdië – TUI Last Minute

Ga voor minstens 9 dagen op reis naar het mooie 8.3 in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Meliá Dunas Beach Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: cc658daf2053 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit resort straalt comfort uit en beschikt over een modern interieur. Droom weg aan een van de zwembaden en geniet! De gerechten in de à-la-carterestaurants zijn om duimen en vingers bij af te likken en door het grote aantal bars onder andere langs de met palmbomen omringde boulevard weet je altijd wel ergens je dorst te lessen onder de stralende Kaapverdische zon. Even tot rust komen? Ga dan zeker eens langs in het spacentrum en geniet van een welverdiende behandeling. Het resort biedt ook ‘The Level’-service aan met allerlei extra’s wanneer je verblijft in een ‘The Level’ kamer.

Meliá Dunas Beach Resort & Spa – Sal – Cabo Verde – Kaapverdië – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Sal – Cabo Verde – Kaapverdië, All Inclusive in 8.3 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 9 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Meliá Dunas Beach Resort & Spa: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Meliá Dunas Beach Resort & Spa. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Meliá Dunas Beach Resort & Spa is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Kaapverdië.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Meliá Dunas Beach Resort & Spa hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 5 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 9 dagen in het Meliá Dunas Beach Resort & Spa hotel komt gemiddeld uit op € 1039.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Ponta Preta!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs