Robinson Club Khao Lak – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 9.0 in Phuket. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Robinson Club Khao Lak hotel.

Artikelnummer: e71bef2e0416 Categorie: Tag:

Beschrijving

Wakker worden te midden van exotische natuur. Het zand tussen je tenen voelen en van het uitzicht genieten. Heerlijk. ROBINSON staat bovendien garant voor fun. Er zijn tal van mogelijkheden om je de hele dag bezig te houden. Denk maar aan een lekker verfrissende duik in een van de vele zwembaden, een partijtje tennis of lekker ontspannen in de WellFit® Spa. Proef zeker ook van de Thaise keuken. Ga je voor mild? Of mag het eerder ‘spicy’ zijn? Aan jou de keuze. Als afsluiter van de dag is er nog dit: een adembenemende zonsondergang op het strand terwijl de laatste zonnestraaltjes langzaam doven. Dat is vakantie op zijn best.

Ontdek ROBINSON.

Robinson Club Khao Lak – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Phuket, Volpension in 9.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Robinson Club Khao Lak: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Robinson Club Khao Lak. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Robinson Club Khao Lak is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Thailand.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Robinson Club Khao Lak hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-09-24 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Robinson Club Khao Lak hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Khao Lak!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs