Royal Palms Beach Resort – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie in Sri Lanka. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Royal Palms Beach Resort hotel.

Artikelnummer: eb7cd84a106d Categorie: Tag:

Beschrijving

Hier word je overdonderd door de indrukwekkende inkomhal en de prachtige tuin vol koningspalmen. Je verblijft in mooi ingerichte en ruime kamers die een schitterend uitzicht bieden op de groene tuin of de zee. Aan het fantastische zwembad of aan het strand van Kalutara kan je relaxen. Van hieruit de schitterende schoonheid van Sri Lanka ontdekken, behoort ook tot de mogelijkheden.

Royal Palms Beach Resort – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Sri Lanka, All Inclusive in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Royal Palms Beach Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Royal Palms Beach Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Royal Palms Beach Resort is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Sri Lanka.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Royal Palms Beach Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2018-03-07 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Royal Palms Beach Resort hotel komt gemiddeld uit op € 1679.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Kalutara!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs