Royalton Punta Cana – Tui Last Minutes

1716,00

Artikelnummer: 09470 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Royalton Punta Cana gelegen in Bavaro, Punta Cana in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Royalton Punta Cana

Royalton Punta Cana is een modern resort vlak aan het strand waar elegantie, luxe en een uniek design centraal staan. Je kan genieten van een uitgebreide All In en een groot aanbod aan restaurants en bars. Extra troeven zijn het aquapark en het ‘Adults Only’ gedeelte, waardoor dit resort zowel voor koppels als families een ideale vakantieplaats is. Als gast in dit hotel, kan je gebruikmaken van alle faciliteiten van het naastgelegen hotel Memories Splash.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Royalton Punta Cana is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad