San Agustin Beach Club – Gran Canaria – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.8 in Gran Canaria. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het San Agustin Beach Club hotel.

Artikelnummer: 908a6f6a6c13 Categorie: Tag:

Beschrijving

Een uitstekende service door het vriendelijke personeel, een prachtige ligging aan het rustige strand van San Agustin, een familiale sfeer…. Dit zijn de troeven van dit kleinschalige boetiekhotel. Perfect voor een heerlijke relaxvakantie met z’n tweetjes op Gran Canaria.

San Agustin Beach Club – Gran Canaria – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Gran Canaria, Halfpension in 8.8 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

San Agustin Beach Club: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: San Agustin Beach Club. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, San Agustin Beach Club is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het San Agustin Beach Club hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 4 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het San Agustin Beach Club hotel komt gemiddeld uit op € 789.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in San Agustin!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs