Sirenis Hotel Goleta & Spa – Tui Last Minutes

0,00

Artikelnummer: 01637 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Sirenis Hotel Goleta & Spa gelegen in Playa d’en Bossa, Ibiza in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Sirenis Hotel Goleta & Spa

Met een ligging aan het trendy strand van Playa d’en Bossa heeft Sirenis Hotel Goleta zowel het hippe uitgaansleven als het mediterrane uitzicht als troefkaarten in de hand. Het aanbod aan sporten en animatie is de perfecte spijs voor liefhebbers van actie en gezelligheid. Maar ook heerlijk relaxen is een optie. Het spacentrum is een oord van lichamelijke verwenning en de moderne kamers zijn het ideale toevluchtsoord na een dag vol plezier.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Sirenis Hotel Goleta & Spa is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad