SUNEOCLUB El Trebol – Tui Last Minutes

857,00

Artikelnummer: 02230 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar SUNEOCLUB El Trebol gelegen in Costa Teguise, Lanzarote in . Dit is een 3-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

SUNEOCLUB El Trebol

SUNEOCLUB El Trebol heeft alle troeven voor een leuke All In vakantie met het hele gezin en dit tegen een zacht prijsje! Je verblijft er in fris ingerichte en comfortabele appartementen en geniet tegelijkertijd van de voordelen van een All In formule. Je dagen zijn gevuld met toffe animatie voor jong en oud. De kleintjes zullen zich prima vermaken in het miniglijbanenpark waar ze naar hartenlust kunnen spetteren en spelen. En ook rustig genieten van de zon aan het zwembad of het strand staat op het programma. In 2016 werden het restaurant, de bars, de zwembadzone en de appartementen vernieuwd.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

SUNEOCLUB El Trebol is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad