Sunscape Puerto Plata Dominican Republic – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.3 in Puerto Plata. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Sunscape Puerto Plata Dominican Republic hotel.

Artikelnummer: d2319feb7864 Categorie: Tag:

Beschrijving

Sunscape Puerto Plata Dominican Republic geniet een prachtligging aan de noordkust van de Dominicaanse Republiek, met nog ongerepte stranden, de tropische jungle en een 18-holes golfterrein binnen handbereik. De All Inclusive Unlimited-Fun® formule zorgt ervoor dat elke dag van je vakantie onvergetelijk wordt met internationale maaltijden in de à-la-carterestaurants, drankjes à volonté en uiteraard een ruim aanbod aan sport- en ontspanningsmogelijkheden. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich volledig uitleven in de ‘Explorer’s Club’ tijdens de Schattenjacht, de zandkastelenwedstrijden en de vele andere activiteiten. Ook voor tieners valt er heel wat sportiefs en actiefs te beleven in de ‘Core Zone’.

Sunscape Puerto Plata Dominican Republic – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Puerto Plata, All Inclusive in 8.3 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Sunscape Puerto Plata Dominican Republic: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Sunscape Puerto Plata Dominican Republic. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Sunscape Puerto Plata Dominican Republic is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Dominicaanse Republiek.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Sunscape Puerto Plata Dominican Republic hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-07-28 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Sunscape Puerto Plata Dominican Republic hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Playa Dorada!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs