Taurito Princess – 9 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 9 dagen op reis naar het mooie 8.7 in Gran Canaria. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Taurito Princess hotel.

Artikelnummer: a8aa681aaa45 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit gezellige All Inclusive hotel is gebouwd tegen een heuvel en ligt aan een kleine baai vlak bij het zwembadencomplex ‘Lago Oasis’, een rustgevend strandje en een helderblauwe zee. Op het terras bij het zwembad geniet je van het zeezicht en de zon. De kleinsten kunnen zich uitleven in het kinderbad met glijbaan, het speelpleintje of de miniclub. Ideaal voor een aangename vakantie met twee of als gezin.

Taurito Princess – 9 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Gran Canaria, All Inclusive in 8.7 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 9 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Taurito Princess: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Taurito Princess. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Taurito Princess is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Taurito Princess hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-10 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 9 dagen in het Taurito Princess hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Playa Taurito!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs