Thulhagiri Island Resort & Spa – Malé – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie in Malé. Geniet er van een 3 sterren verblijf in het Thulhagiri Island Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 4b0e9d0b2ec6 Categorie: Tag:

Beschrijving

Wie droomt van Robinson Crusoë en relaxen tussen de palmbomen, zit op rozen in dit hotel. Met de speedboot vaar je naar het idyllische Thulhagiri. In amper 30 minuutjes wandel je het knusse eiland rond! Overdag hoor je het gekwetter van honderden lovebirds – zo verdiende het eiland haar bijnaam ‘Bird Island’. ‘s Avonds zak je onderuit voor live entertainment van het Thulhagiri team. Binnen no time kent iedereen je naam. En overdag? Dan zwem je naar het huisrif en lig je oog-in-oog met vriendelijke zeeschildpadden. Veel relaxter dan dit wordt een strandvakantie niet!

Thulhagiri Island Resort & Spa – Malé – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Malé, Halfpension in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Thulhagiri Island Resort & Spa: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Thulhagiri Island Resort & Spa. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Thulhagiri Island Resort & Spa is een erg aantrekkelijk 3 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Malediven.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Thulhagiri Island Resort & Spa hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 3 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Thulhagiri Island Resort & Spa hotel komt gemiddeld uit op € 2259.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Noord Malé Atoll!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs