Troya – Tui Last Minutes

879,00

Artikelnummer: 02839 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Troya gelegen in Playa de las Americas, Tenerife in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Troya

Hotel Troya is zeer goed gelegen. Geniet van de levendige sfeer van Playa de las Americas, vlak bij het mooie strand, winkels,… Wie ervan houdt te relaxen in de sauna en het overdekt zwembad kan een ‘Club Alexandre’ kamer of juniorsuite boeken. Deze 2 kamertypes hebben dagelijks 1 gratis toegang tot het spacentrum. Vanaf 17/4 tot en met 16/7/2017 zal het hotel gesloten zijn wegens renovatiewerken (inkom, openbare ruimtes, nieuwe suites en familiekamers).
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Troya is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad