Tui Magic Life Plimmiri By Atlantica – 11 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 11 dagen op reis naar het mooie 8.7 in Rhodos. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Tui Magic Life Plimmiri By Atlantica hotel.

Artikelnummer: fd7fb6f837e4 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit TUI MAGIC LIFE-hotel onder het beheer van Atlantica ligt in Plimmiri, een rustig vakantieplaatsje in het zuiden van Rhodos met mooie duinen. Het hotel bestaat uit verschillende gebouwen die verspreid liggen in een mooie tuin die recht naar het strand leidt. Het personeel bedient je met de glimlach en dankzij de uitgebreide All In kom je niets te kort, zowel op het vlak van eten, drinken als entertainment!

Ontdek TUI MAGIC LIFE.

Tui Magic Life Plimmiri By Atlantica – 11 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Rhodos, All Inclusive in 8.7 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 11 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Tui Magic Life Plimmiri By Atlantica: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Tui Magic Life Plimmiri By Atlantica. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Tui Magic Life Plimmiri By Atlantica is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Tui Magic Life Plimmiri By Atlantica hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-28 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 11 dagen in het Tui Magic Life Plimmiri By Atlantica hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Plimmiri!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs