Tui Sensimar Khaolak Beachfront Resort – 9 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 9 dagen op reis naar het mooie 8.7 in Phuket. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Tui Sensimar Khaolak Beachfront Resort hotel.

Artikelnummer: 1768bc8c31a3 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit is de place to be voor koppels die op zoek zijn naar een romantische relaxvakantie in het paradijs. TUI SENSIMAR Khaolak Beachfront Resort ligt aan een prachtig strand en kan rekenen op die typische charme en elegantie zoals dat alleen in Thailand mogelijk is. Dit resort verwelkomt gasten vanaf 18 jaar, zodat het intieme karakter bewaard blijft en je in alle rust kunt genieten van je vakantie.

Ontdek TUI SENSIMAR.

Tui Sensimar Khaolak Beachfront Resort – 9 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Phuket, Ontbijt in 8.7 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 9 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Tui Sensimar Khaolak Beachfront Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Tui Sensimar Khaolak Beachfront Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Tui Sensimar Khaolak Beachfront Resort is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Thailand.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Tui Sensimar Khaolak Beachfront Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-11-03 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 9 dagen in het Tui Sensimar Khaolak Beachfront Resort hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Khao Lak!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs