V Samana – Tui Last Minutes

1639,00

Artikelnummer: 09658 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar V Samana gelegen in Samaná-Las Terrenas, Santo Domingo – Samana in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

V Samana

Beleef die romantische vakantie met z’n tweetjes waar je al zolang naar snakt in V Samana. Dit ‘Adults Only’ resort is voorzien van een stijlvolle uitstraling en al het nodige comfort om gasten een zorgeloze vakantie te bezorgen. De tropische omgeving met de palmbomen en het witte, door turkooisblauw water gestreelde strand is het decor bij uitstek om het er eens heerlijk van te nemen. Zeker als je weet dat je aan het ‘infinity’ zwembad en het strand gewoon op je wenken bediend wordt. Nog meer genieten? Dan raden we zeker de kamers met plonsbad aan! Hier komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf. Je dient rekening te houden met een lange transfer tussen de luchthaven en het hotel.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

V Samana is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad