Xperience Kiroseiz Parkland – Tui Last Minutes

779,00

Artikelnummer: 16633 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Xperience Kiroseiz Parkland gelegen in Naama Bay, Sharm El Sheikh in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Xperience Kiroseiz Parkland

Dit eenvoudige maar leuke resort is de uitgelezen plek voor families op zoek naar zon en waterpret. Het aquapark biedt vertier voor jong en oud, en ook aan het privéstrand is het heerlijk relaxen. Het personeel ontvangt je in alle gastvrijheid. Het hotel bestaat uit twee gedeeltes. Verblijf je in het gedeelte Xperience Kiroseiz Premier, dan heb je toegang tot alle faciliteiten van Xperience Kiroseiz Parkland. Bij verblijf in Xperience Kiroseiz Parkland kan je geen gebruik maken van de faciliteiten van het Premier-gedeelte.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Xperience Kiroseiz Parkland is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad