8-daagse reis met Nijlcruise met de MS Steigenberger Minerva – Tui Last Minutes

1159,00

Artikelnummer: 16394 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar 8-daagse reis met Nijlcruise met de MS Steigenberger Minerva gelegen in Luxor, Luxor in . Dit is een .-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

8-daagse reis met Nijlcruise met de MS Steigenberger Minerva

Na een dag op ontdekking in het imposante Egypte kom je thuis op de luxueuze M/S Steigenberger Minerva. De hutten zijn voorzien van alle comfort, ideaal om de indrukken van de dag te laten bezinken. ’s Avonds geniet je op het dek nog even na van het zicht op de Nijl. Een duik in het zwembad, even fitnessen of naar het schoonheidssalon? Het kan allemaal op het cruiseschip! Je kan kiezen voor een cruise van 7 nachten of een combinatie van 4 nachten cruise met een hotelverblijf van 3 nachten in Luxor.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

8-daagse reis met Nijlcruise met de MS Steigenberger Minerva is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad